zoek & boek

welkom bij de witte brugh appartementen in buren

Onze nieuwbouw appartementen zullen november dit jaar (2021) open gaan voor de verhuur. Wij hopen u dan graag te mogen ontvangen.

ameland

Bent u opzoek naar een uniek vakantieverblijf voor u en uw partner of gezin, dan bent u aan het juiste adres. De nieuwe en sfeervolle appartementen bevinden zich in Buren op het mooie eiland Ameland.

Service, persoonlijke benadering, kwaliteit en professionaliteit vinden wij erg belangrijk. We zullen dan ook 24/7 voor u klaar staan!

Buresteiger

bekijk appartement

Blâuwe keet

bekijk appartement

bureblinke'd

bekijk appartement

't faarwater

bekijk appartement

't fennoat

bekijk appartement

't baken

bekijk appartement

de miëde

bekijk appartement

nijlânsrèèd

bekijk appartement

Appartementen in Buren

Appartementen de Witte Brugh zijn gelegen aan de rand van het dorp Buren, totaal 8 appartement geheel nieuw gebouwd in 2021. Elk verblijf heeft zo zijn unieke inrichting met aan de buitenkant de uitstraling van de voormalig boerderij.

vakantie
op Ameland

Ameland is een heerlijk vakantie eiland waar je veel leuke activiteiten kan ondernemen.

Sleepnetvissen en zeehonden spotten. Beleef het unieke waddengevoel aan boord van de WL35 Brakzand. Na een tocht met onze boot zal u met andere ogen naar dit prachtige stukje werelderfgoed kijken. Nadat de zeehonden zijn gespot laat de bemanning het net zakke en vangst gaat met behulp van de kinderen weer terug in zee.

ROBBENTOCHTEN WL35 BRAKZAND